Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Spark пуска Spywaretalk - смарт часовник за проследяване на деца
Автор: Екип Varna24.bg 10:14 / 26.11.2018Коментари (0)1785
©
Младо американско семейство обсъжда дали да купи за своите деца тийнейджъри детски смартфони, както препоръчва основното им училище по причини, които са пряко свързани с безопасността им.

"Докато един ден не загубихме следите на дъщеря ни в квартала, лицата ни бяха забодени в собствените ни смартфони, докато я търсехме.

Открихме я отново след няколко минути, след като охранители в съседство дойдоха доброволно да извършат търсене в мрежата на кея и благодарение на това успях да им покажа снимка, която бях получила от дъщеря ми малко по-рано - вижте, моята смартфон мания помага за нещо.

Излязохме и купихме смартфони за децата си веднага на следващия ден.“

Сега Spark пуска алтернатива: " Spacetalk ", детски смартфон "всичко в едно", смарт часовник и GPS, който се продава за 399 долара от 14 ноември с 24-месечно безлихвено плащане.

За да намерите начин да проследявате къде се намират децата чрез приложение, наречено All My Tribe, ще трябва да плащате 6.99 долара на месец (за два часа) или 9.99 долара на месец (за до пет часа) през Apple или магазина за приложения на Google. Данните и обажданията са допълнителни 7,99 на месец за наблюдение чрез SmartPlan на Spark.

Spacetrack има ограничени функции. Той не предлага отворен достъп до интернет и не поддържа никакви социални медийни приложения. Но Спарк е добър вариант и много родители на малки деца ще се съгласят с това.

Spacetrack разполага със SOS бутон, както и със способност да ви предупреждава, ако детето ви се отклонява извън предварително определения ежедневен маршрут.

Контактните повиквания на детето се съхраняват на телефона на родителя и можете да ограничите на кои контакти детето може да отговори или да набере от своя Spacetalk.

Колкото и да не ви се вярва, в днешно време опасностите дебнат децата ни от всякъде и е добре да има начин да са винаги пред очите ни. Смарт джаджите са страхотна идея за коледен подарък, защото с тях не само може да се погрижите за декорацията и коледното осветление, но и за най-ценното – децата!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: