Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Bgbets - Новият портал за бонуси от спортни залози
Автор: Екип Varna24.bg 10:23 / 29.11.2018Коментари (0)2168
©
Любовта към спорта, независимо дали на професионално или аматьорско ниво и тръпката от спортните залози обикновено вървят ръка за ръка. Bgbets е новият български портал за спортни залози, букмейкъри, бонуси, прогнози и всичко друго, което може да бъде в помощ на залагащите.

Порталът Bgbets е разделен на няколко основни секции. Една от тях предлага детайлни ревюта на големите родни и международни букмейкърски къщи, които имат законов лиценз да оперират на българския пазар. Тази секция несъмнено би била изключително полезна на наскоро навлезлите в света на онлайн залозите потребители. Всеки от големите букмейкърски сайтове е подробно оценен по няколко основни показателя – сигурността на личните данни и финансовите транзакции; предлаганите спортове и пазари; предлаганите средни коефициенти; Залозите на живо и потребителски оценки за даден букмейкърски сайт.

Една от най-важните категории обаче, особено за сравнително начинаещи клиенти на букмейкърските къщи, са предлаганите бонуси и промоции. Те се делят на няколко основни вида, както можете подробно да се запознаете на Bgbets.

Може би най-популярни сред клиентите са началните бонуси за спортни залози. Всеки един уважаващ себе си букмейкърски сайт предлага подобен бонус, с цел да привлече клиенти в силно конкурентната среда на онлайн залаганията. В новия сайт на Bgbets ще можете да се запознаете и сравните бонусите на всички основни лицензирани играчи на българския пазар на онлайн залагания. Екипът от професионалисти на сайта е описал за вас процедурата за изискване и получаването на бонуса при всеки един букмейкър, както и условията, при които бонусната сума се освобождава и може да бъде изтеглена.

Букмейкърите предлагат също така и разнообразни програми за лоялност, които дават по-малки, но затова пък регулярни, бонуси на лоялните си клиенти.

Любителите на казино и покер игрите също не са забравени. Те ще могат също да се запознаят с предлаганите бонуси в техните предпочитани сфери за всеки от букмейкърите, както и с техните условия.

Много полезна секция на портала Bgbets е Прогнози за водещи актуални спортни събития. Тази секция е пряко достъпна от дясната част на сайта, като наличните в момента прогнози са удобно разделени по спортове и първенства. Естествено тук предимство има царят на спортовете – футболът. Редовните читатели на сайта могат ежедневно да намерят прогнози за топ двубоите в Английската Висша Лига, Примера Дивизион, Серия А, Бундеслигата, Франция Първа лига, както разбира се и Шампионската лига.

В секцията "Ръководство“ можете да откриете различни стратегии за залагане, както и детайлно разяснение на различните типове и видове залози, системи и термини.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: