Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Знаете ли кои са авиокомпаниите с най-красиви стюардеси?
Автор: Екип Varna24.bg 09:06 / 22.12.2018Коментари (0)2344
©
Всяка авиокомпания се стреми да си изгради своя репутация, осигурявайки най-високо ниво на обслужване на пътниците си.

Приветливата и любезна стюардеса на борда на лайнера оставя приятно впечатление и кара пътниците отново да ползват услугите на превозвача.

Ето защо, за да заеме тази важна позиция, всяка кандидатка трябва да отговаря на високи изисквания. Девойките трябва да са възпитани, образовани и да бъдат изключително красиви.

Онлайн платформа, обслужваща пасажери от целия свят, попита потребителите си в коя авиокомпания работят най-красивите стюардеси. Клиентите съставиха своя класация – топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси.

Клиентите съставиха своя класация – топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси.

Air Asia – стюардесите на малайзийската нискобюджетна компания попадат в списъка неслучайно. Те са ослепителни красиви жени с червени делови костюми и изгледжат така, сякаш токи-що са слезли от корицата на модно списание. Клиентите харесват много обслужването и външния вид на тези дами. Както разбира се и ниските цени на билетите

Emirates Airlines – както е известно, тази авиокомпания се слави с най-висока класа. Не всеки може да си позволи да лети с техните самолети. Затова и девойките, които попадат в екипа на бордния персонал, са наистина забележителен отбор. Вискоите изисквания се отнасят за всички на борда на самолета. Пилотите например минават през допълнителни тестове. Всичко е направено така, че богатите пътници да са доволни от обслужването.

Thai Airways – националният превозвач на Тайланд традиционно получава много похвални отзиви за качеството на обслужването. Наред с това пасажерите изпадат във възторг, когато видят стюардесите, облечени в разкошни тоалети.

Cathay Pacific – авиокомпанията, чието седалище е в Хонконг, може да се похвали с най-привлекателните стюардеси в цял Китай. Този превозвач има добра репутация и заради високото качество на обслужване.

Qatar Airways – през 2017 Qatar Airways беше обявена за най-добра авиокомпания в целия свят. Този превозвач предлага качество, което кара конкурентите му да положат огромни усилия, за да го изместят от първото място. Стюардесите прекрасно се справят с мисията на домакини на борда, като съчетават професионализъм, любезност, елегантност и красота

Lufthansa – превозвач номер едно на Германия се слави с добри услуги и търсенето на обратна връзка с клиентите. Стюардесите му са избрани от всички етнически групи в Германия и някои могат да се похвалят с екзотична красота. Забележително е, че германската компания е сред първите, започнали да обучават жени за пилоти.

Virgin Atlantic – британският первозвач също има добри отзиви за качеството на обслужването. Стюардесите му пък с яркочервените си костюми не изглеждат изобщо като случайни момичета, хванати от улицата.

Air France – френската компания попада в списъка благодарение на доброто обслужване на достъпни цени. Тоалетите на стюардесите ѝ пък са признати за най-елегантни, напомнящи стила на 50-те години. В допълнение, пасажерите не могат да устоят и на приятния френски акцент на девойките.

Аэрофлот – чужденците се дивят пред красотата на руските момичета, които работят в авиокомпанията. Стюардесите са внимателно подбрани – да са стройни, високи, елегантни, дружелюбни и усмихнати.

Singapore Airlines – девойките от тази компания спечелиха наградата за най-добро обслужване за 2017 година. Те ходят на работа с азиатско трудолюбие и спокойствие. Тяхната екзотична красота се подчертава от костюмите, съответстващи на традицонния стил.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: