Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето защо Наталия Симеонова стана двойна
Автор: Екип Varna24.bg 17:22 / 03.01.2019Коментари (17)77076
©
Бившата фея на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира на "Преди обед“ абсолютно неузнаваема. Няма и помен от красавицата, която някога водеше предаването "Рококо“ по БНТ. Още в "Море от любов“ тя започна да трупа килограми, но сега положението  е излязло извън контрол. Проблемите й с фигурата започнаха след раздялата с бившия й съпруг Денис Ризов. А когато се оказа, че с кариерата й на водеща е свършено, Наталия още повече се депресира, писа "Галерия“.

След като "Предай нататък“ падна от екран преди години, тя не е получила никакви оферти или ново предложение. Тя и не желае да има нищо общо с телевизията у нас. Не и в сегашния й вид. В момента гилдията, към която принадлежи и тя, я омерзява.

Колкото до килограмите си, Наталия заявява: "Смятам, че всеки интелигентен човек би разбрал, че става въпрос не за липса на воля или лакомия, а просто за здравословен проблем. Полагам много усилия, за да отслабна, но ми е трудно. По едно време направих 90-дневната диета и свалих 10 килограма, но след това ги възстанових. Пих лекарства много дълго време и от тях качих страшно много килограми. Не съм много постоянна в режимите си. Периодично си казвам: никакво брашно и захар, и хрупам моркови и краставици един месец и изведнъж ми омръзва. И с неистови мъки свалям 3 кг. Вероятно това е проблем и заради възрастта. Опитвам се да се приема такава, каквато съм, въпреки че не се харесвам изобщо физически. И ми е дискомфортно, но в същото време си давам сметка, че просто имах здравословен проблем“, сподели Наталия.

Тя добави, че има велоергометър и бягаща пътека у тях, но има травма на главата и от малка й е забранено да спортува.

Раздялата с Денис Ризов е била най-тежкият й момент. Не е яла, нито е спала и в един момент се наложило да посещава психотерапевт. Той й дал антидепресанти, които разбъркали тотално хормоните й и тя се простила завинаги с предишната си фигура.

Болно й е, че в България вместо да приемат различните, предпочитат да ги обиждат и да им се присмиват.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
DoCash, долните ми мнения са написани от личен опит! Преди 9 години, когато бях на 29, след хранително натравяне и скорошна раздяла с тогавашната ми приятелка получих хормонално разтройство и метаболизмът ми рязко се забави. За 3 месеца качих 19 кг, но знаеш ли защо? Защото като млад ядах каквото ми падне - всякаква вредна храна и газирани напитки, съответно в един момент тялото решава да "протестира" и да даде знак, че ако всичко това продължава още малко, ще има лоши последствия. Но аз в тези три месеца след това продължавах да се тъпча като прасе, тъгувах си както Наталия и редица други хора по загубената любов и почти не се движех, защото работното ми място беше на няколко пресечки от вкъщи. Спорт - нулев! И така трупах килограми, които се дължаха уж на хормоните (любимото оправдание на всички напълнели от преяждане). В един момент просто реших, че тая няма да я бъде повече така и започнах да се храня здравословно и по 5-6 пъти дневно, като въобще не съм намалявал количеството храна, а само нейните съставки. Започнах дейно да ходя по 5-8 км почти всеки ден, отивайки от "Хр. Смирненски" я до Гребната база, я до някой от хълмовете в града, я до "Тракия", до центъра и после обратно. Едно отиване до "Тракия" е 6-7 км в едната посока, общо към 13 км. Започнах да карам и велосипед в топлото време. След като свалих над 11 км, започнах и да тичам по половин, после 1 и от миналата година по 2 км на Гребната база 2-3 пъти седмично. Спрях да използвам асансьора и се качвах по стълбището. Преди всяко хранене или по време на готвенето започнах да правя за удоволствие по 10-20 лицеви опори, общо около 50-60 на ден. Сутрин след ставане и клекове. Всичко това се превърна в навик за мен и отдавна не го приемам като някакво полагане на усилия по задължение. Човек има ли ЖЕЛАНИЕ да промени нещата, ще успее да го стори. Но ако вместо това му е по-удобно да има ОПРАВДАНИЯ, тогава сам си е виновен и другите няма как да му помогнат.
+1
 
 
Изумително е колко много специалисти има по здравословен начин на живот! Браво! Похвално!!! Трябва да сме най-здравата нация, сигурно статистиката бърка нещо...
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Ако се запише на плуване дори и да не плува само да щляпа и подскача в басейин 28 градуса секе ден или през ден по час час и половина ще ослабне а и нервите ще си подобри . Губят се по 700 до 800 кл на ч.
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Наталия си е Наталия колкото и килограми да има сърцето и е тройно по голямо какво значение има тялото ако някой от нас направи поне на половина от добрините,които е сътворила и щастието което е донесл на не един човек то света ще бъде прекрасен,но забравяме всичко това нали ?!гледаме как да я оплюем за това че не изглежда като скелет а знаете ли че ДиБЕЛЛА означава Ди-двойно Белла красива е Наталия ти си двойно по красива . ,,Който се смее на глава му се лее ,, -стара БГ поговорка така, че нека всеки да си гледа собственото огледало.
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Да става веганка без захари и рафинирани въглехидрати и след 1 година ще е манекенка
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+1
 
 
Раздяла с човек, който си обожавал,а той те е предал си е истински шок!!! Аз също го изживях, и също бях 45 дни пациент на ЦПЗ - център за психично здраве.... и също станах почти двойна.... само че с тази разлика че преди това бях 39 кг, така че от 40 кг...станах 78кг., което си е точно двойна....Трябваха ми години, докато приема това като факт!!! Но вече всичко е под контрол, осъзнах че не може да накарам никой да ме обича, по-важно е сама да обичам живота и сега килограмите сами бавно и постепенно влязоха в някакво нормално положение. То е ясно че няма да стана пак 40 кг, но едно средно ниво от едни 67-68 кг, за една дама вече на възраст си е нормално. Аз вече смятам фигурата си за нормална. Пожелавам и на Наталия да се чувства добре в собствената си фигура. И да е щастлива! А защо не и нова любов!!! Успех!!!
Aнонимен
на 04.01.2019 г.
+3
 
 
Простотия е коментара на този който реши че е мързел. Много прост народ има. Всички антидепресанти увеличават драстично теглото. Освен това има заболявания на щит.жлеза които са придружени от много сериозно напълняване. Едно от тях е Хашимото. Добре е човек преди да плюе и пише глупости,малко да се ограмоти за да не се излага.
Aнонимен
на 03.01.2019 г.
+1
 
 
Е как ще е двойна, тази си е тройна!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: