Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Мейзер получи първи бизнес предложения, чака делото на пост и молитва
Автор: Екип Varna24.bg 11:14 / 07.01.2019Коментари (0)4054
©
Отдадена на пост и молитва и далеч от светския живот - така силиконовата миска Анита Мейзер посрещна тазгодишните празници, разказаха пред "България Днес" нейни близки.

В навечерието на последната стъпка от шумния процес скандалната брюнетка е получила и първи бизнес предложения - да стане рекламно лице на добрия си приятел и съсед Кирил Вълчев-Скалата, който се е захванал да организира фитнес атракциони из цялата страна. Засега Анита упорито отказва ангажименти и публичност, защото трепери от срещата с върховните магистрати. Тя за пореден път ще застане на пангара на 18 януари, когато пристига в София, за да се защити. Тя и адвокатът й Петър Чалъмов ще поискат пълното й оправдаване по двете обвинения - за убийството на съпруга й Николай Димов, удушен със свински опашки, и за подкуп на полицай, от когото поискала да я освободи по време на разпитите. Основанието да поискат да бъде обявена за невинна е, че фаталният край е вследствие на диктовката на жертвата Николай Димов, който е карал Анита да го връзва и стяга с кабелните връзки. Фактически смъртта му настъпва по негово желание и чрез склоняването на Анита да му помогне.

 

Съдебната сага се точи близо 3 години, като Анита прекара голяма част от тях в Сливенския зандан. През 2017 казусът е номиниран за "Дело на годината", а през юни 2018 година Мейзер най-накрая е пусната от килията срещу 5 бона гаранция. Тя не е напускала страната, откакто е на свобода, но пък се опитва да стабилизира позициите си във Варна и да си докара доходи. Затова и заедно с дъщеря си Джулия планират да открият специализирани магазини за органични храни. Анита спази обещанието си, което даде от килията, повече да не се поддава на похотлив живот и низши страсти. Скъсала е окончателно със скандалния си имидж, след като смъртта на мъжа й я превежда през катарзис. Проповядва за здравословно хранене и тренировки на открито, като планира и самата тя да се върне към фитнеса и отново да извае тяло, след като премеждията й с Темида приключат.

Първата Коледа и Нова година на свобода след инцидента, станал през август 2015 година, Анита прекарва в дома си само с най-близките си приятели и дъщеря си Джулия. Неотлъчно до тях е и бялото котенце Дулче - единствен свидетел на случилото се между Анита и Ники Димов във фаталната нощ. Близки на Анита разказват, че трапезата, която Мейзер стегнала сама, е била изцяло постна по традиция, като била придружена от молитва за здраве и за разрешаване на съдебните саги в нейна полза.

Въпреки че е свободна като птичка, Анита рядко се вясва из Варна. Предпочита да спазва приличие, защото още е стресирана да не се върне в Сливенския зандан, който буквално я съсипва. Това обаче е малко вероятно, коментира маститият й адвокат Петър Чалъмов. Той е категоричен, че обвинението за подкуп на полицай, който се твърди, че Анита е предлагала, ще падне именно на заседанието в София. Заседанието на ВКС се забави с няколко месеца по вина на варненските прокурори, които допуснаха глупава грешка в документите. Използвайки готови бланки, те представят пред магистратите Анита като лице от мъжки пол, за което се наложи пренаписване на целия текст.

 

Дори върховните магистрати да потвърдят присъдата на Анита, която бе намалена на втора инстанция, тя вече я е излежала.



Още по темата: общо новини по темата: 141
08.09.2022 »
14.08.2020 »
15.05.2020 »
16.03.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: