Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Осъдиха Чолата и бивша моделка, уреждали красавици за платен секс
Автор: Екип Varna24.bg 17:55 / 16.01.2019Коментари (0)2302
©
Росен Чолов - Чолата, бившият мъж на актрисата от "Под прикритие" Ирена Милянкова, и 23-годишна бивша моделка получиха присъди от по 3 г. условно от спецсъда в София, съобщава "24 часа". 

Тричленен състав с председател Андон Миталов призна днес следобед Чолата и Полина И. за виновни в това, че през 2014 г. се сговорили да набират млади  и хубави момичета за сексуслуги. Чолата уговорил една от тях, а иначе давал имена и телефони на платежоспособни клиенти. С другите момичета по-често общувала Полина.

Съдията изброи имената на 9 момичета, с които тя говорила, за да участват в платени секссрещи. Според разследването повечето мечтаели да покорят модните подиуми и някои наистина станали моделки. Едни били подлъгвани и придумвани да се захванат с платена любов, а други сами предлагали да продават телата си, за да печелят, станало ясно при разпитите на свидетелките. Те получавали по 400-500 лв. на сеанс.

Делото е в спецсъда от 2016 г. и бе гледано при закрити врата. То е второ за Чолов. За първи път той бе арестуван на 26 ноември 2012 г., след като бе обвинен за шеф на 4-членна група за набиране на момичета за проститутки и изкара 8 месеца в ареста. По това дело Полина е само свидетел, но то още не е приключило.

Според прокуратурата, след като на 7 август 2013 г. излязъл на свобода по първото дело, Чолов разбрал, че Полина, която тогава била студентка, урежда мераклии с красавици за секс и й предлага "да движи нещата". Срещи с момичетата обикновено се провеждали в заведение до НДК.

Полина е оправдана по едно от обвиненията за държане на 7 гр дрога. Тя и Чолов трябва да платят по 15 000 лв. глоба, както и няколко хиляди лева разноски по делото. Наложени са  и пробационни мерки за срок от година и половина. Двамата остават на свобода без мярка за неотклонение. Присъдата им подлежи на обжалване пред апелативния спецсъд в 15-дневен срок.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: