Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: Бързо забравиха хората какво сме направили
Автор: Екип Varna24.bg 17:43 / 20.01.2019Коментари (0)1593
© бТВ
Днес започна Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през май. На нея присъстват депутати, министри, ръководители на местни структури, еврокомисарят Мария Габриел, премиерът Бойко Борисов и други.

Бързо забравиха хората какво сме направили, защото го направихме бързо. И за това бързо забравиха. Не трябва да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали и здравите структури. Ако тръгна по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено. В същото време сме толкова силни, а ви няма имунитета и съпротивителната сила“, коментира премиерът Бойко Борисов.

"Задавам си за мен въпроса – защо сме първа политическа сила, защо обаче и нашата подкрепа намалява. Да, износваме се. Но от първото правителство само аз и Томислав Дончев сме още в правителството. Всеки ден се говори за корупция. Защо? Ако вие не си вземете мерки да си почистите къщичките по места, рано или късно това ще избие – дали суджук или друго, ще избие. Ние трябва да внимаваме много дали не сме се превърнали в нещо такова, за което ни обвиняват и ако не сме – да не го допуснем. Всеки един трябва да се замисли – защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха всеки път. Всеки трябва да си помисли къде има грешка, включително и аз. В момента най-корумпираните хора говорят за корупция", допълни министър-председателят.

Борисов остро разкритикува членовете на партията, министрите и кметовете.

"Министрите недоглеждат това, което вкарват в парламента, защото си мислят, че парламента ще го поправи. Влизаме в гнездото на осите и Цветанов трябва да полага висш пилотаж, понеже обича с пилоти да се надговаря, за да поправи глупостите, които сме пускали. Има толкова недогледани места. Кметовете – направиха ви една активна кампания за санирането, показаха ви 1-2 протекли блока – вас това не ви интересува. Но какво се случи – хиляди блокове санирахме, а вие не отидохте веднъж да съберете хората да ги питате дали са доволни. В публичното пространство остана, че калпаво сте ги санирали. Ако е вярно – това е ужасно, ако не е, защо не се защитихте", посочи Борисов.

"Да сме втори е резултат, който не трябва да чуваме. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер в Европа - Бойко Борисов. Тази година за нас няма лято, за нас е време за стабилност. Можем да я покажем само при отличен резултат на европейските избори“, посочи лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На форума в НДК Националният предизборен щаб представи събитията и организационни дейности в предизборната кампания на управляващата партия.

Управляващата партия има амбицията да повтори броя на досегашните си представители в Европейския парламент.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: