Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Нов шокиращ случай на агресия на пътя във Варна в близост до детска градина
Автор: Екип Varna24.bg 09:24 / 08.02.2019Коментари (9)17375
©
Нов шокиращ случай на агресия на пътя. В четвъртък в рубриката "Моята новина" Нова тв показа как шофьор извършва нарушение, опитвайки се да изпревари друг и го блъска на метри от детска градина.

Инцидентът се е случил на 6 февруари около 15 ч. във Варна. След това агресивният шофьор отправя заплаха към другия водач, от когото са получени кадрите. Потърпевшият Станко Стилиянов твърди, че пристигналите на място служители на Пътна полиция не реагирали адекватно на сигнала му и обяснили, че той е виновен.

"Движех се по ул. "Вяра". Въпросният водач на другия автомобил на няколко пъти се опита да ме изблъска от платното за движение. Опита се да ме изпревари. Без подаване на мигач отново се опита да ме изпревари. Загуби контрол над колата и се блъсна в предния ми ляв калник", разказа Стилиянов в ефира на "Здравей, България". Той допълни, че веднага е сигнализирал на телефон 112. По думите му шофьорът, който го е ударил, е започнал да го заплашва.

"Екипът на Пътна полиция отидоха първо при съответния господин. Разговаряха и се върнаха при мен. Показах им видеото. Според тях аз съм в нарушение, защото не съм пропуснал движещия се автомобил зад мен да ме изпревари. Казах им и за заплахите, но те твърдяха, че нищо нямало да ми се случи. Искаха да подпиша двустранен протокол и аз да изляза виновен за ПТП-то", допълни още Станко Стилиянов. От полицията във Варна призова потърпевшия да подаде жалба.

"Изгледах клипа. Това е поредният случай на агресия на пътя. Трябва да се научим да бъдем по-толерантни. Ударът е  станал на метри от детска градина и пешеходна пътека. Това е недопустимо, защото можеше да стане голяма беля", заяви балканският рали състезател Йордан Атанасов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.02.2019 г.
0
 
 
На светофара на Вяра, "гъзара" е в лента за десен завой, никой не е длъжен да го пропуска. Що не пробва мен да ме избута, още там ще е горе на паркинга след светофара..
Aнонимен
на 08.02.2019 г.
0
 
 
Най-слабото звено на МВР в България е тук!
Aнонимен
на 08.02.2019 г.
0
 
 
Тоя келеш дето ми се прави на умряла лисица да каже що затисна другия на светофара на ул. Вяра и с това предизвика началото на агресията. Можеше да го пусне, нищо че онзи се опитва от лентата за надясно да продължи направо. Единият - тарикат , другият -злобар у селски цървул. После като вижда в огледалото че оня го преследва и се опитва няколко пъти да го изпревари преди да започне заобикалянето не видя ли че другият вече е започнал да го изпреварва...А? Ами онзи както се качи по бордюрите можеше да блъсне някой там или себе си да убие. Правилно са действали полицаите като са ги оставили сами да се оправят. Даже изобщо не е трябвало да ходят да им гледат злобните комплексарски муцуни. Много селяндур се навъди в тоя град и простотиите като тази ще продължават.
Aнонимен
на 08.02.2019 г.
0
 
 
Не е трябвало да подписва двустранен протокол,в съда всичко щеше да се изясни и полицаите щяха да мънкат,като първолаци.да пусне задния пълна смехория.Задния,като изпреварва/заобикаля кола,която извършва вече маневра заобикаляне/изпреварване е виновен това е забранено в закона.
Aнонимен
на 08.02.2019 г.
0
 
 
Виновен е задния. Как така тръгва да прави тройно изпреварване? Що за глупости пишете?
Aнонимен
на 08.02.2019 г.
0
 
 
Ако не се беше правил на мъж да го блокира на вяра, изобщо нямаше да се стигне до тази ситуация. Защо няма звук?
Aнонимен
на 08.02.2019 г.
+1
 
 
Виновен си е - като се престроява, трябва да гледа дали има кола в платното, в което навлиза. Това че другия шофьор е тъпанар и кара като бесен, не означава е виновен в случая.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: