Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Най-добрият градски СПА хотел на България със страхотни предложения за мартенските празници
Автор: Екип Varna24.bg 17:09 / 11.02.2019Коментари (0)2217
Февруари е, но топлите, слънчеви дни навън настойчиво напомнят за дългочаканата пролет. А заедно с нея идват и пъстрите пролетни празници, обещаващи радост, мир и нова надежда за всички. Пролетта е времето, когато с трепет започваме планирането на ваканционните дни и с радост очакваме хубавото време, за да се отправим към поредното вълнуващо пътуване.

И ако и вие сте започнали планирането на отпуска си отсега с идеята да се откъснете от познатата атмосфера на ежедневието, отново ще ви изненадаме с чудесно предложение!

Пловдив – Европейска столица на културата ви очаква! С богатата си програма от културни, музикални, художествени и артистични събития, Пловдив ще ви очарова и с топлото си гостоприемство, превърнало се в емблема на града!

А къде да отседнете? В Парк и СПА Хотел Марково, разбира се!

За най-българския празник – 3 март – ви очакваме с пакетни предложения от 2 и 3 нощувки, които включват:

-  Съответния брой нощувки със закуски и вечери на блок маса

-  Празнична програма с участието на Виктор Калев и танцова формация "Етноритъм“

-  Безплатен детски кът с аниматори

-  Луксозен СПА център: вътрешен басейн (31 градуса), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая

-  Безплатен Wi-Fi и паркинг

Празничната програма започва на 2 март, когато струнният квартет "Мистик“ ще ви очарова и отпусне приятно в елегантна обстановка. На 3 март харизматичният Виктор Калев ще ви зареди с много настроение, а танцова формация "Етноритъм“ ще напомни за гордостта и силата на българския дух!

За празника на дамите – 8 март – Парк и СПА Хотел Марково ви кани да отпразнувате обичта към любимата жена с романтичния Миро и специалните пакетни предложения, които включват:

-  Съответния брой нощувки със закуски

-  Празнична вечеря на 08.03.19 г. с гост-изпълнител Миро

-  Безплатен детски кът с аниматори

-  Луксозен СПА център: вътрешен басейн (31 градуса), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая

-  Безплатен Wi-Fi и паркинг

-  Welcome drink

За повече информация и цени на пакетите, разгледайте офертите ТУК.

Резервации направени и платени изцяло до 20.02.2019 г. ползват 10% отстъпка от цената.

Побързайте и резервирайте вашето празнично преживяване в "Най-добрия градски СПА хотел на България“!

Четиризвездният Парк и Спа Хотел Марково ви предлага възможността за романтична и незабравима почивка само на 2 км от големия град. Хитовият хотел, който спечели наградата на Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) за "Най-добър градски СПА Хотел за 2018 г.“, ви очаква с още повече удобства. Към 79-те просторни стаи, всяка, оборудвана с климатик, LED телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi, ви очкват нови 23 двойни стаи Делукс, 4 студиа и 4 луксозни апартамента, от които единият е двуспален ВИП апартамент.

Освен богата закуска на блок маса, гостите на комплекса ползват безплатно и луксозният СПА център, в който можете да се насладите на множество термални процедури като: финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, хидромасажна вана, римска баня, студена стая, зона за релакс и  закрит басейн с температура на водата 31°.

В Парк и СПА Хотел Марково вкусната храна е гарантирана! В модерно обзаведения панорамен ресторант Belle Vue може да опитате различни ястия. А защо не просто да релаксирате с любимото си марково питие в ръка, очаровани от светлините на нощен Пловдив...

Park & SPA Hotel Markovo е помислил и за най-малките посетители на хотела. В Детския кът нашите аниматори ще се погрижат за доброто настроение на малчуганите.

За разлика от други хотели в Пловдив, "Най-добрият градски СПА хотел на България“ създаде за вас специална Солна стая.

Изключително подходящи за пречистване на дихателните пътища от замърсявания и прах, терапиите в Солната стая ще се справят отлично и с досадните хронични алергии. 

С естествения си пясъчник от сол, Солната стая е истинско забавление за децата. Те могат спокойно да играят в него, докато трае 20 минутната терапия за деца. Възрастните пък могат да се насладят на процедурата в продължение на 40 минути.

Терапията е подходяща за всички възрасти и няма странични ефекти, като любопитен факт е, че 40 минути в Солна стая се равняват на 4 часа разходка в борова гора! Чудесно, нали?
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: