Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненски маг със спиращ дъха комичен спектакъл в помощ на болна колежа
Автор: Пламена Николова 11:17 / 18.03.2019Коментари (0)1858
©
Спектакъл, спиращ дъха, скрил тайната на илюзията и манипулацията, представя с помощта на комичната магия, една десетгодишна история, научи Varna24.bg.

Разказ за професионалния път на Веселин Долмов - АРСЕН, разкриващ интересни ситуации, случки, професионални предизвикателства и значими личности, очаква публиката на 23 март от 19 часа във Фестивален и конгресен център-Варна.

Голяма част от приходите ще бъдат дарени за лечението на вариететната актриса Латинка Банева, която страда от рядко заболяване, за което има лечение в Турция срещу сумата от 50 000 евро. Латинка дълги години е част от DUO BARRY.

Арсен е роден във Варна и е един от най-обещаващите млади илюзионисти в България - познат на българската и международна сцена.

Варненецът е носител на първи награди от европейски и балкански фестивали.

На фестивала "Golden cat" в град Габрово получава специална награда, връчена от Джо Ем Търнър - президент на най-голямата общност на маговете в света -IBM International brotherhood of magicians.

АРСЕН попада и в най- елитната категория, "Artist 1", на Макао, Азия.

По случай 10 години от стъпването си на сцена, АРСЕН кани, в родния си град, илюзионистите ANDREAS THE MAGICIAN, ZAIN,THEOS и DJULIANO.

Участник в спектакъла, като специален гост, е единственият илюзионист в Европа, награден със "Златният Оскар“ от Международното братство на маговете през 1981 г. – Великият AСТОР.

Водещ на събитието ще бъде владетелят на комичната магия – ПАСКАЛ.

Ето как започва всичко за Арсен, споделено за Varna24.bg: "Бях на един кораб и там имаше програма с шоу, в което участваха всички от персонала- камериерки, готвачи и бармани. Аз бях част от персонала и много ме харесаха. Трябваше да се обличам като моряк и да посрещам гостите, да пея и танцувам с тях, да им разказвам забавни истории. Хората много ме харесваха и на края на контракта шефа ме похвали. Замислих се и реших да инвестирам по-сериозно обучението си в тая насока. Започнах да се упражнявам с фокуси. Когато ги представих пред най-добрите си приятели, те много се вълнуваха. Обадиха ми се за участие, тогава усетих силата на това. Така започнах да мечтая и да се развивам. Ходих на курсове по актьорско майсторство, печелих награди. Астор ми каза - прави това, което ти харесва и го прави всеки ден. Смятам, че това е моето призвание. От малък обичам да бъда център на внимание. Правил съм всевъзможни щуротии, за да привлека внимание. Обичам да съм на сцена, обичам публиката. Смятам, че съм късметлия, защото обичам това, което правя и смятам, че има сила, която ми помага винаги, когато много силно пожелая нещо и повярвам в него и в себе си. Вярвам в магията на неслучайните случайности. Вяра в Бог и в таланта, това е!", сподели Арсен.  

Бъдете част от това пътешествие във времето, което превръща едно момче-мечтател в световноизвестен артист. Потопете се в една история на случайни неслучайности, която показва как всичко е възможно, стига да го поискаш достатъчно силно и как желанията стават реалност.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: