Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Истеричен автобусен шофьор шашка пътници във Варна! Култов коментар: Нямаме време да закусим и да пикаем
Автор: Пламена Николова 09:51 / 22.03.2019Коментари (10)12513
© Varna24.bg
Читател на Varna24.bg сподели за стресиращо пътуване в градски автобус тази сутрин по линия №20. Ето и коментара му:

"Искам да споделя за неприятна ситуация, в която неволно бях участник при пътуването си тази сутрин в градския транспорт на Варна. Качих се от "Владиславово" около 7.45 часа в автобус №20. Шофьорът на автобуса на видима възраст около 60 години псуваше като каруцар всеки автомобил, който според него му пречеше да навакса предстоящите задръствания. Не коментирам бясната скорост, с която се движеше автобусът, явно беше, че човекът бърза, както стана ясно по-късно и от коментара му. Това, което ме накара да подскоча на няколко пъти беше яростното и продължително използване на клаксона често, напълно безпричинно. Знаем, че това се прилага, за да се избегне ПТП, а в случая този водач създаваше такива предпоставки. 

На една от спирките се качи жена с дете. Шофьорът се развика на жената, която стоеше на седалката, предназначена за дете с придружител, въпреки че тя веднага отстъпи място, но беше на възраст и се забави може би секунди. Бабата на момиченцето обаче заяви, че жената може да седне до детето, защото тя няма да сяда. В този момент водачът на градското возило избухна: "Ще седнеш, как няма да седнеш, сядай веднага! Абе вие не можете ли да четете, сложил съм ви табела, че седалката е за дете с придружител, плакат ли да ви сложа!?"

Жената плахо се намести до детето, а после попита дали шофьорът ще спре по новото локално платно на ул. "Струга", защото вчера негов колега не спрял, въпреки, че натиснала бутона "Стоп".

"Че как няма да спре, я се обадете в управлението да се оплачете. Ама то там всеки ден валят жалби, та затова вече никой не вдига телефона. Как няма да звънят хората, като правим един курс в тия ремонти и обиколни маршрути по 45 минути от "Владиславово" до жп гарата, нямаме време да закусим и да се изпикаем, ние го отнасяме после", оплака се водачът, след което отново натисна рязко педала на газта.

Очевидно беше, че човекът е крайно изнервен и реагира истерично на всичко, но пътниците нямат вина за неговите проблеми. Явно беше, че дори радиото, което звучеше в кабината му, не е в състояние да оправи настроението и нацупената му физиономия", коментира варненецът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.03.2019 г.
+2
 
 
Ами нормално е да е изнервен - работи шофьор не къде да е във Варна! Където града прилича на картичина и то не от скоро!! Работи на заплата цял ден върти геврека за заплата може ми малко над минималната ..дори и да кара здрав автобус..ще е изнервен..не че го оправдавам..но и пътниците не си пеплюват и се оплакват навярно валят жалби ..и хляба си трябва да пази..така е !
Aнонимен
на 22.03.2019 г.
+2
 
 
ало!!! тия с претенциите. вземете си такси. не ви стиска , защото ви возят без пари и по разписание.
-2
 
 
Тези от Градски транспорт са пълни идиоти !!!
Aнонимен
на 22.03.2019 г.
0
 
 
Возих се в същия автобус!!! Караше настина като луд, изпреварваше, свиреше, през цялото време газ - спирачки.. супер изнервен шофьор!!!
Aнонимен
на 22.03.2019 г.
-1
 
 
При мене се случи единтична ситуация в автобус 22 нападна сестрами и възрастен господин и добре че здравия разум надделя и се размина само с увикване...иначе щеше да има тОП новина пребит шофьор на градски транспорт
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: