Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Delta Planet Mall отваря с първия по рода си флашмоб във Варна и 4-дневен маратон
Автор: Екип Varna24.bg 15:28 / 22.03.2019Коментари (0)9148
©
Търговският център е първата спирка от националното турне на най-цветното приключение за деца  – "Маргаритка“.

Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна.

Гигантска сцена за четиридневен маратон от концерти, забавления за малки и големи и много подаръци. В това ще се превърне  в дните от четвъртък, 28 март,  до неделя – 31-и, най-големият новооткриващ се търговско-развлекателен център Delta Planet Mall.

Началото ще бъде в 14,00 ч на 28 март, когато е голямото откриване. Мястото е централният вход, на бул. "Сливница“ 185.

Първите 200 посетители, напазарували за над 50 лв. в деня на откриването, печелят подаръчен ваучер за 20 лв. За целта трябва само да покажат касовата бележка от направената покупка на щанд "Информация".

Най-енергичните и любознателни гости на Delta Planet Mall, които посетят 5 от многобройните събитие в мегацентъра, ще получат шанс да спечелят пътуване за двама в Европа. Ентусиастите ще бъдат улеснени максимално, тъй като събитията на територията на мола ще бъдат на всяка крачка и във всеки миг след официалното откриване.

Във всеки от празничните дни ще има мащабни флашмоб-изненади, организирани от училище за танци The Center, школата по танци "Art Dance", артистите от Държавен куклен театър Варна, Детска театрална академия Питър Пан.

Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна. В него ще вземат участие над 80 изпълнители - утвърдени имена от оперната сцена, носители на награди и популярни имена от театъра, операта, балета, поп музиката  от Варна и от цялата страна. Хор и солисти от Държавна опера Варна ще изпълнят популярни хорове от опери, включително - Наздравицата от "Травиата“. Финалът не безпрецедентното преживяване ще бъде Nessun dorma от "Турандот“.

Четири часа след голямото откриване - в 18.00 ч., на ниво партер започва концерт на Владимир Ампов - Графа.

Delta Planet Mall е и първата спирка от националното турне на най-цветното приключение за деца  – "Маргаритка“.  Най-малките гости ще получат по забавен начин отговорите на важни въпроси, които са в основата на изграждането на добри навици.  Подаръкът на "Маргаритка“ и "Приказки без край“ за децата на Варна ще бъде специално Мъпет шоу, което ще започне точно в 11 часа на 30-и март.

Няколко часа по-късно започва големият купон за порасналите деца. В 16 часа ниво партер ще е във владение на тийнидолите Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, 4Magic, Йоана Димитрова, Ева Пармакова. Звездите на "Вирджиния рекърдс“ ще бъдат на разположение на младите си фенове за снимки и автографи.

Магнетична точка за малки и големи с приключенски дух ще бъде Galaxy центърът на ниво 1, където в четирите дни от 16 часа ще се провежда Workshop на тема "Създай любим герой!“.

В последния ден от забавно-приключенския маратон – 31 март, партерното ниво на Delta Planet Mall ще бъде във владение на най-малките гости, които в 11 часа ще могат да се потопят в интерактивната куклена интерпретация "Трите феи“, а в 17 ч. ще бъдат гости на "Градинката на Пухчо“.

Открито студио на Радио ENERGY ще излъчва на живо в национален ефир празничния маратон под покрива на Delta Planet Mall на 28,29, 30 и 31 март от 14 до 17 часа и ще разиграва много награди, предоставени от наематели в търговския център.



Още по темата: общо новини по темата: 17
15.08.2019 »
28.05.2019 »
08.04.2019 »
29.03.2019 »
28.03.2019 »
28.03.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: