Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Грандиозното събитие на МTV ще е на Южния плаж! Очакват се световноизвестни звезди и хиляди зрители
Автор: Пламена Николова 16:37 / 01.03.2017Коментари (0)22321
©
Кметът на Варна Иван Портних и Робърт Куирк
Най-мащабното събитие на МТV за тази година ще бъде на 15 юли на Южния плаж във Варна, съобщиха организаторите на MTV presents VARNA BEACH. Фестивалът на открито се очаква да привлече хиляди посетители от Варна, страната и света и е организиран в партньорство с Община Варна, предаде репортер на Varna24.bg.

Събитието ще бъде промотирано с грандиозна рекламна кампания, която ще прослави не само морската столица, но и България, увери Робърт Куирк, президент на ROQU Media.

Билетите за мегакупона на плажа ще струват 69 лв., а продажбата им ще започне в 10 часа на 31 март. 

Очакват се около десетина световноизвестни звезди, както и обичани български изпълнители, да участват в събитието. То ще стартира в следобедните часове на 15 юли и ще приключи в сутрешните часове на следващия ден. 

Сцената ще бъде поставена на най-широкото място на Южния плаж в близост до басейн Приморски. По цялото протежение на плажа ще бъдат монтирани огромни монитори, на които присъстващите ще могат да следят отблизо изпълнителите.

Приоритет на организаторите е обезпечаването на сигурността издравето на хората по време на проявата. 

Най-атрактивните кадри от заснетия купон ще бъдат събрани в едночасов филм, който ще бъде завъртян в продължение на два месеца по всички канали на МTV. Освен това звездите, които ще участват в събитието ще промотират Варна и България чрез техните рекламни канали. 

Община Варна участва финансово в мероприятието с 50 000 евро депозит, които вече са внесени.

"Даваме старт на една прекрасна инициатива, с която се облагодетелства и градът ни и страната като имидж, едно прекрасно партньорство с МTV. Това е най-голямото в исторически план събитие на открито за Варна с много сериозен отзвук и отразяване в европейските и световни медии, което ще бъде една сериозна подкрепа за икономиката на града ни, за малкия и средния бизнес. Всички сме убедени в положителния ефект от това събитие. Убеден съм, че част от причините това да се случва във Врана, е спечелването на титлата "Европейска младежка столица". 

Същевременно виждаме как се случват положителни неща като навлизане на нискотарифните компании, което дава възможност на града ни да реализира идеята :"Варна-град за четири сезона". Това е възможност да покажем нашият пълен събитиен календар. Подобни събития утвърждават Варна като атрактивна и привлекателна дестинация. Затова се радвам, че това събитие е вече факт", каза днес кметът на Варна Иван Портних

Организаторите на събитието са влезли във връзка с 51 български университета, за да поканят младите хора активно да участват в проекта.

"Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеално място за музикално събитие на живо", коментира  коментира Марк Суифт, старши вицепрезидент, Commercial & International Ad Sales, VIMNUK.

"Нямаме търпение да започнем работа за това събитие и заедно с Община Варна да осъществим една незабравима нощ за хората от Варна, то ще помогне за популяризиране на най-добрите неща, които България може да предложи на света, допълва Суифт.

"Събитията на МTV винаги са грандиозни и ефектни. Трите основни цели, които сме си поставили са на първо място популяризиране на България и Варна като невероятни дестинации, стимулиране на икономическия растеж на страната и не на последно място, събитието да мотивира и вдъхновява младите хора.", сподели днес Робърт Куирк. 

Организаторите разясниха, че MTV е основният младежки развлекателен бранд в света. С глобален обхват, който достигадо повече от половин милиард домакинства, MTV е културен дом на поколението Y, на музикални фенове и артисти, пионер в създаването на иновативно,печелещо награди съдържание за младите хора чрез телевизия, онлайн и мобилно съдържание. Извън Съединените щати, MTV е част от Viacom International Media Networks, подразделение на Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), един от водещите световни създатели на програми и съдържание във всички медийни платформи.




Още по темата: общо новини по темата: 48
13.08.2018 »
09.08.2018 »
09.08.2018 »
07.08.2018 »
06.08.2018 »
25.06.2018 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: